De tæver jeg bygger fremtiden på...

Roxy

Roxy er datter af Coady og Spicy. 
Og mor til Candy, Perle og  Chili. Hun bor i Hundested, og er en rigtig dejlig hund, der lever en aktiv pensionisttilværelse med dagcenter og meget tæt til hundesnoren. ROXY skal have et kuld til, og jeg håber meget på en sort tæve denne gang, med samme finurlige charme som hendes andre piger...

Smiley

Smiley

Chinon's Wicky Wicky Woo 
Mit sidste skud på stammen..❤


Stella

STELLA 

DKCH Københavnsvinder Chinon's Nautic Style

Min dejlige smukke pige, har vist sig fantastisk som mor. 
Smiley, Memphis, Charlie, Balder og Wilma  efter hende og Posh, 
er blevet nogle fantastisk lækre hvalpe. 

Hun er forhåbentlig at finde i hvalpekassen i slutningen af oktober....

Dharma

Dharma Chinon's Unfogettable Affair

Er en smart lille velgående ss pige, som jeg venter mig meget af...
Hun er af et stjernekuld...Shaggy, Zacki og Ava...Var her længere så der var fuld musik i børnehaven og Dharma er som husets mindste stadig lidt af en baby...Sød fræk og charmerende.

BABY

Baby, Chinon's Tax Free Too Baby er en lækker stridpelset og meget velgående sort pige efter Justy og familien Jacobys Sascha, DKCH københavnsvinder Chinon's Lotus Evola. Baby er flyttet til Hundested hvor hun forkæles af Kisser og Jan. Hun for forventer at blive mor i starten af 2017.

DKCH Chinon's For Better or Worse

Lilly Bedste tæve for John Constantine! 7 år gmmel efter 3 kuld hvalpe! Lilly er mor til Such Chinon's Kehilath, Dkch Chinon's Kishwakee, Dkch Chinon's Nautic Style, Noch Chinon's New Wawe og Noch Chinon's Premier Leaque. Men vigtigst af alt er hun chefen, den der sørger for at præge hundene i huset, lære dem færdselsreglerne,og give det helt vidunderlige temperament hun har videre.