Mine dejlige "pensionerede" piger

S'Boogie

INTCH DKCH SCH KLBCH KBHV00-02 DKKV02 KLBV02
Chinon's Let's Boogie

S'Boogie var ikke bare smuk men også hurtig..Hun startede med Agility som 4 årig, og kom i klasse 2 i både agility og spring-hun var klubmester i HH 06, og fik sin første DMudtagelse..

Billedet viser S'Boogie da hun blev BIS 2 på Københavnsudstillingen ...
Det er den højeste placering for nogen danskopdrættet dværgschnauzer..

S'Boogie har kun haft et kuld hvalpe, med  USACH Hilgirt-Jebema Opera Ghost, og Taiko den smukke han, blev desværre kørt over 10 måneder gammel, men hun vil alligevel præge racen gennem de 4 af dem der har fået afkom...
S'Boogie har børnebørn i sort, sort/sølv og peber/salt, 3 af de sorte børnebørn, er champions, med 14 certifikater, fra unghunde og mellemklasse...
Lilly der ligner S'Boogie meget, bortset fra farven, der er peber/salt, er blevet hendes 4 barnebarn der blev champion, og 6 generation af tæver der har været BIR. Jeg venter mig meget af hendes sort/sølv oldebørn Kamma og Cloe.

S'Boogie er pensioneret, steriliseret og mors bedste varmedunk...

S'Boogie BIS 2 i København..

Toffie

Toffie CH Chinon's Live n Jive, søster til S'Boogie og mor til Coady, Trigger og Bongo...
Toffie er den eneste dværgschnauzer der er udstillet ukuperet og har vuundet i USA, da hun heller ikke var farvet eller sprayet var hun noget af et tilløbsstykke, og da vi var i Nappavalley var der mindst 50 der skulle hen og se hendes hale og røre ved hendes benhår, der stod helt af sig selv! Toffie er nu ikke den mest pålidelige udstillingshund, ofte er hun placert i top, og har da også været Bedst in Show, men det hænder hun ikke vil gå, og så er det helt umuligt at få hende til at ændre mening...Således måtte jeg bære hende gennem spotlightet på Show of winners, til stor morro for tilskuerne!
Toffie er steriliseret, og har de sidste år boet i Skovlunde hos Bongo og Coadys mormor, hvor hun styrer alle med hård pote!

Aires

Aires min dejlige Amerikanske tæve havde allerede nogle sejre med i bagagen, og forsatte i fin stil i det svenske...

Jebema's Nite N Buenos Aires, er min pragtfulde amerikanske import, Aires har været udstillet 5 gange i Sverige..Blev SUCH med 2 BIR og 1 BIM, hun blev parret og tog lige til Halmstad og fik 2 BIM, og sit 3. og 4. Cacib... Aires er topproducer...og er nu gået på pension, hun er sjov, smuk og legesyg..En stor personlighed..Aires slår sine daglige folder i Lynge, og når prinsessen kommer og får sat hår, er det stadig Aires der styrer flokken med hård pote!
Aires BIR i Halmstad..

Pepsi

DKCH KBHV03 Chinon's Peppermint Punch..
Fræk Charmerende og fuld af liv..
Pepsi er en alt eller intet hund, lige som sin mor..
Hun blev DKCH med 3 BIR, intet mindre kan gøre det for Pepsi..

Blovstrød 24.08.2003 Mogens Slot Hansen 1.1.ukk ck.cert BIK 1. BIR BIS 2
Ballerup 12.10.2003 Hans Lehtinen Nl. 1.1.ukk.ck.cert BIK 1. BIR KBHV03
Roskilde 15.05.2004 G. Hickey Irl. 1.1.mkk.ck.cert BIK 1 BIR

Hun bestemmer faktisk selv om hun vil udstilles eller ej, som det ses ovenfor er hun aldeles uimodståelig når hun vil…

Hun løber Agility i klasse 2 og springer godt nok til en DM-Udtagelse.. Men mangler stadig den sidste pind i klasse 1..Det er li'som under damens værdighed....Pepsi er pensioneret og slår nu sine daglige folder i Slotsparken i Hillerød..

                  usach glendora’s gershom nite staff s
            usach hilgirt-jebema’s opera ghost s/s
               usach jebema’s music of the night s
      usach jebema hilgirt night wampum s
               usach carmel special dark s
            usach jebema-canada night pow-wow s
               usach jebema- Canada’s elan noire s
    DKCH chinon’s peppermint punch s/s
               Usach yasmar’s h.d.rider s/s
            Jebema-bonnirose ebony ahmeer s
               Tufford galamity jane s
      sch Jebema’s nite n Buenos Aires s
               Sandals bold gold of belgar s
            Hilgirt-jebema on this night s
               Usach jebema’s music of the night s

Pepsi, der lige skulle have graveret for 850 kr efter pokaludstillingen...(0:

Tosca

DKCH SCH Guldhund 07 Klubchampion Chinon's Tax Free

Foto Louise Vig
Tosca er efter S'Boogie og USACH Hilgirt-Jebema's Opera Ghost "Spook", som sin mor og mormor blev hun Svensk Champion på én udstilling...

Dommer Diane Anderson 's kritik:

Härlig helhet.Utmärkt steg och mycket drive.Kompakt med elegant hals. Prima vinkler fram ock bag, korrekt overlinie. Utmärkt pels. Velpresenterad. Championat! 1.1ökl.ck.cert.1 btkl. BIR

Der er billeder af hende med dommeren, hendes mudrede handler og BIR rosetten fra Tvååker på forsiden..

Tosca er mor til Ginger, Fighter og Lilly ..
Og er udover at være udstillingshund også en habil musejæger, vi forsøgte kaninslæb med døde kaniner, men damen kunne ikke se ideen i at gå på jagt efter noget der allerede var dødt, men min brors vilde kaniner det er straks en anden sag!
Tosca, bliver Svensk Champion og Bedst i Racen i Tvååker, hun er 3. generation af Chinontæver der bliver champion på 1 udstilling i Sverige.

Ginger

DKCH Chinon's Al Dente er søster til Fighter og efter U-Turn og Tosca, Ginger var lige den hvalp jeg måtte have..

Ginger debuterede i udstillingsringen i Vejen, og fik  sit første certifikat!
Hun fik flg. Kritik af dommer Kavic Blaz fra Slovenien:
Exellent type, good size, correct feminine head, exellent topline, body and chest, exellent coat on body, still developing on legs, exellent angulation and movement. 1.1ukk.sl.ck.btk2.cert.
Hun fik sit 2 certifikat i Lillerød, hos Torben Tofte Jensen. Og sit 3. i Nyborg, hos Gert Christensen, på mindre end en måned....Så holdt vi en vokse op pause og fik Cacib i Odense og derefter det afgørende certifikat i Næstved...Hun lagde ud med at slå sin mor i Championklassen, og blev BIR og BIS2!

Hun er en sjov lille kompakt og legesyg tæve med charme selvtillid og meget lækkert hår! Ginger kan synge, og optræder gerne med sange der handler om hende selv eller mad!
Hun har haft to kuld og efter en ondsindet underlivsbetændelse der nær havde kostet hende livet, måtte hun lade sig sterilisere...Nu overvejer hun en tilværelse som enehund.....

Ginger 18 måneder foto Annelise Beck

Fanta (den 3.)

Fanta; Chinon's Girls Night out, er søster til jolly og ejes af Christina i Gentofte.
Fanta er mor til Chinon's Double Scoop der allerede har 4 certifikater fra unghundeklasse..

Fanta

Betty Boop

Datter af Aires og Tornado, med hang til sofahygge og spor!

Betty Boop er absolut ikke den store fan af trimmerummet, hun vil hellere mase gennem krat og mark efter et godt kaninspor end stå pænt og blive ordnet, men da resten af pigerne færdiggjode deres championater Fanta lå med hvalpe, og jeg ikke kan stå med 3 i championklassen, måtte hun bide i det sure æble og igang med udstillingerne, det gik nu helt fint hun vandt unghundeklassen med exellent på sin debut i Hillerød, også selvom det var væmmeligt med alt det børsteri så damen gik i ringen i let kæmmet tilstand..thi hi. Airesbarn!

Hun har været med 5 gange alle med exellent, og 1 eller 2 vinder i klassen.
Hun er stadig noget umoden, og kunne godt bruge noget mere frækhed og attitude når hun skal klare sig alene i ringen..Men det er ulempen ved at bo i flok..
Betty Boop bor hos sin søster i Vanløse...
Betty Boop står SÅÅ fint i Helsinge..